Facebook Instagram Twitter App Store Google Play

DADES

ESCOLA TENNIS 23-24
- Data d'inici 12/09/2023 - Data finalització 15/06/2024
PREINSCRIPCIÓ

INFORMACIÓ

CLICANT AQUÍ POTS TROBAR TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LES ESCOLES ESPORTIVES 2023-2024

 - Si ets soci/abonat registra't amb el teu usuari i contrasenya. Si no els saps posa't en contacte amb nosaltres abans de fer la preinscripció.

 - Al registrar-se, pregunta si es vol apuntar als fills i sortiran automàticament les seves dades. Si es vol apuntar a més d'un fill s'ha de fer per separat.

-PREMATRÍCULA: 150€ al moment d'inscriure's en concepte de reserva de plaça.

-La part restant del PRIMER TRIMESTRE es passarà pel banc quan comencin les escoles 12/09.

-El 2n trimestre es cobrarà de forma íntegre pel banc el 08/01/2024

-El 3r trimestre es cobrarà de forma íntegre pel banc el 01/03/2024

*En el cas del grup de COMPETICIÓ, el pagament de les quotes serà en 10 mensualitats, una vegada descomptats els 150€ de la preinscripció.

*El la resta de grups, els NO SOCIS pagaran una quota jugador mensual extra de 72,54€ (de setembre a juny)

*Els descomptes seran 5% per inscripcions fetes fins al 27 d'agost.

*Els germans tindran descompte del 5% a partir del 2n germà (acumulables màxim fins al 10% si fan la inscripció junts abans del 27/08)

*Els horaris, dies i grups, aniran marcats en funció d'inscrits, edats i nivells. Al grup de competició, només et podràs apuntar amb la previa autorització de la direcció tècnica de tennis.

*Les llicències federatives es cobraran el 15/09 (no incloses a la matrícula), i es cobraran a totes i tots aquells nens/es que estiguin a l'escola, independentment de si competeixen o no. El motiu és perquè la llicència té una assegurança esportiva que cobreix als nens i nenes si pateixen una lesió o un accident durant la pràctica esportiva.

*La revisió mèdica es obligatòria per qualsevol jugador/a federat/da a l'igual que l'equipació oficial de club per tots aquells i aquelles que competeixin pel Junior.

 

 

FITXERS