Facebook Instagram Twitter App Store Google Play

Notícia

Nova “Oficina Virtual” i nou sistema de reserva de pistes
27/02/2020

Com és que canvieu l””Oficina Virtual” i el programa de gestió de reserves?

El canvi de software és un punt clau dins el “Pla Junior 2022” (Pla estratègic amb una sèrie de millores considerables de servei e infraestructura). L’equip de gestió del club sempre vetlla per la millora de l’experiència del soci, i és precisament per això que s’ha decidit adquirir la llicència d’un dels millors programes de gestió del mercat.

Per quin programa s’ha optat?

Hem optat per una de les millors opcions del mercat: TPC Matchpoint. El software compta amb més de 15 anys d’experiència a 20 països d’arreu del món a través de més de 400 clubs de primer nivell.

Quan s’aplica aquest canvi a les reserves?

Si vols jugar Dilluns, ho hauràs de fer a travès del sistema habitual.
Si vols jugar Dimarts ja ho hauràs de fer amb el nou sistema de reserva a partir de les 22:00. El Dimecres ja podràs reservar amb el sistema nou al nou horari disponible.

Vull reservar pista: com ho haig de fer?

Necessitaràs l’usuari i el password que t’hem enviat per correu electrònic. Si no els has rebut necessitem que completis aquest formulari.

Una vegada els tinguis podràs entrar al programa de reserves de dues maneres diferents:
Via web
Via APP . Si tens Android la pots descarregar gratuïtament aquí
Si tens iOS la pots descarregar gratuïtament aquí

Dins la web / app, hauràs d’anar al menú principal i després a l’apartat de reserves.

NOVETAT: Per reservar pista hauràs d’agregar com “Amic” als rivals amb els que juguis i ells hauran d’acceptar la sol·licitud d’amistat. Els teus amics sempre rebran confirmació de que has reservat la pistaespecificant pista i horari. Podràs buscar als teus amics a travès de l’apartat “amics/buscar” del menú principal.

 

 

Una vegada dins hauràs de seleccionar l’esport, la data i l’hora per comprovar la disponibilitat. Quan ho tinguis clar hauràs de seleccionar als teus amics i ells hauràn d’acceptar la partida.

 

LLUM PÀDEL: Per defecte les partides de Pàdel que es juguin a partir de les 17:30 (hora estacional que variarà en funció de la temporada) tindran activada la tarifa de llum. Ja no caldrà que passis per recepció a fer l’abonament, ho podràs fer a travès de 3 vies online:

 

  1. Tenint la “Tarifa Llum” dins la teva quota.
  2.  Comprant un abonament de 10 hores de llum a travès del teu perfil de l’aplicació/web (1,5 € partida/ 15€ abonament).
  3. Carregar el teu moneder a través del teu perfil de l’aplicació/web (1.6€, 5€, 10€, 20€ o 50€). 

La partida quedarà confirmada quan els teus amics l’acceptin.

A jugar!

 

I si no puc fer-ho?

Entenem que els primers dies hi poden haver dubtes i preguntes i és per això que tot el nostre equip de recepció t’ajudarà en el que calgui. Visita’ns al taulell; estarem encantats d’atendre les teves necessitats.

Novetats importants a tenir en compte:

 

L’abonament de la llum sempre s’haurà de fer a la vegada que es realitza la reserva i es farà, prioritàriament, via online. Cal recordar que tots els “amics” amb els que juguis hauran de tenir “saldo” disponible o tenir la quota de llum activada quan es realitzi la reserva. En cas de que algún jugador no tingui “saldo”, el reservant haurà d’abonar la totalitat de la suma dels membres que no tinguin “saldo” disponible. 

 

L’horari de reserva de les pistes de Pàdel 1, 2, 3, 10 i 12 començarà a les hores en punt (PE 16:00, 17:00, 18:00)

 

L’horari de reserva de les pistes de Pàdel 4, 5, 6 i 7 començarà a les hores i mitges (PE 16:30 , 17:30, 18:30).

 

Les pistes de Pàdel 8 i 9 estaran destinades a l’Americana del club i es podran reservar 90 minuts en comptes de 60. Si no hi ha partits d’Americana es podrà reservar per qualsevol soci (90 minuts).

El sistema de reserva de pistes de Tennis no varia excepte en que es podrà reservar amb 24 hores d’antelació (24 hores i 30 minuts si és online).

La reserva de pistes de Pàdel es podrà anul·lar fins 4 hores abans del partit. Si es fa vía aquest procediment es retornarà l’import total de la llum. Si disposes de la quota llum no hi haurà retorn disponible. 

En cas de fer una reserva, no presentar-te i no anul·lar-la hi haurà una penalització de 48 hores sense poder reservar per tots els jugadors que componguin la reserva inicial.

Pots fer tantes reserves com vulguis sempre que hi hagi una diferència de 4 hores entre elles.

 

Els menors de 14 anys només podran fer reserves via recepció (tenir 14 anys és requisit indispensable perquè un menor pugui disposar d’una xarxa social).

« Tornar